پهباد سمپاش

پهباد سمپاش

پهباد سمپاش

Blog Article

با توجه به رشد جمعیت جهان و نیاز روزافزون به تولید غذا، استفاده از پهپاد سمپاش در کشاورزی بسیار حائز اهمیت است. با استفاده از این تکنولوژی، فرآیندهای کشت و دسترس‌پذیر شدن به منابع آب و خسارات ناشی از آفات و بیمارگران در گرو هم قرار می‌گیرد.

دارای ۴ عدد نازل نصب شده در قسمت زیرین موتورها به طول ۳ متر

پهپاد و کوادکوپتر نقشه بردار پهپاد و کوادکوپتر نقشه برداری

همچنین مجهز به ۸ مجموعه شیر برقی مستقل که جریان را تنظیم می کنند است که می توانند هنگام تغییر جهت به طور مساوی اسپری شوند. طرح پمپ دو سیلندر که خروجی قدرتمند و دبی گسترده تا ۸ لیتر در دقیقه را ارائه می دهد.

مقاومت در برابر باد با سرعت: ۸ متر بر ثانیه در حدود ۳۰ کیلومتر بر ساعت

ورود اولین سری از کوادکوپتر مویک ۲ اینترپرایز ادونسد به ایران

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ گزارش تصویری دوره مهارت خلبانی پهپاد نگاه آسمان ۳ تا ۶ بهمن ۱۴۰۲

روش دیگه سم پاشی دستی هست که از روش برای زمین های زیر ۱۰ هکتار و نهایتا زیر ۱۰۰ هکتار استفاده میشه برای مساحت های بالا غیر استفاده است.

۳. تعداد باتری‌ها که در واقع باتری، همان سوخت پهپاد است

حمل ۱۶ لیتر مایع در در تانکر مخصوص تعبیه شده زیرین ربات پرنده

اگر ناهمواری داشته باشد و تخت نباشد هیچ مشکلی در سم پاشی ایجاد نمی کند.مزیتی که پهپاد سمپاش نسبت به تراکتور دارد:هنگام سمپاشی با تراکتور به دلیل وجود لاستیک تراکتور بخشی از محصول دچار آسیب میشود اما در سمپاشی با پهپاد هیچ تماسی محصول و زمین نیست.

پهپاد سمپاش دستگاهی قدرتمند برای سمپاشی باغ ها و مزارع کشاورزی است که استفاده از آن موجب صرفه جویی در زمان و هزینه قیمت پهپاد سمپاش ها می شود. این دستگاه ها با دقت عمل بالایی عملیات سمپاشی را انجام می دهند و شما را از هرگونه ماشین آلات سمپاشی و نیروی انسانی بی نیاز می کنند.

مزیتی که پهپاد سمپاش نسبت به تراکتور دارد : هنگام سمپاشی با تراکتور به دلیل وجود لاستیک تراکتور بخشی از محصول دچار اسیب میشود اما در سمپاشی با پهپاد هیچ تماسی بین محصول و زمین نیست.

برای دریافت پشتیبانی از یکی از روش های زیر اقدام نماییید .

Report this page